Erotikus munka – Mit tudsz róla? 2. rész

Erotikus munka – Mit tudsz róla? 2. rész

A legfontosabb, hogy éreztesd, az erotikus munka is csak egy munka, és nem változtat semmit az illetőn alkotott eddigi képedben. Nem feltételezel semmit, nem ítéled el, nem vonsz le helytelen következtetéseket. Elvégre nem jártad végig az ő útját, nem tudhatsz az ő világáról semmit, ha csak ő meg nem bízik benned annyira, hogy megossza veled élményeit, az Ő történetét.
Értsd meg, hogy attól még, hogy valaki erotikus munkát végez, nem feltétlen jelenti, hogy nincsenek határai a szexben. Az, amit munka közben csinál egy lány, nem feltétlen kell, hogy a magánéletben is kedvence legyen, elvégre a munka az munka.. Valamint csak azért, mert valaki szexmunkás, nem zárja ki, hogy a munkán kívül hűséges legyen a partneréhez, és boldog, hossztávú párkapcsolatban éljen. Ne feltételezd, hogy egy escort lány az égvilágon bárkivel lefekszik, ha megfizetik. Bármikor mondhat egy dolgozó lány „nem”-et!
Mindenki, aki ezt a munkát végzi, meghozott egy döntést. Szóval ne sajnáld az illetőt, vagy ajánlgass más munkalehetőséget, és ne oktasd ki a jövőjéről. Ez csak, és kizárólag rá tartozik. Nem karriertervezésre van szüksége, amikor veled beszél, ezért mellőzd a találgatásokat, hogy vajon miért csinálja ezt a munkát, amikor annyi lehetősége lenne… Na meg a legjobb erotikus munka lehetőségek a www.red-life.net oldalon vannak…
Azonban ha neked a szexmunkával úgy általánosságban problémád van, és azokkal is, akik a szexiparban dolgoznak, inkább ne reagálj semmit. Talán az lenne a legjobb, ha csendben elhagynád a szobát.. Próbáld úgy mondani a legkevesebbet, hogy azt a jövőben ne bánd meg. Nem kell magyarázkodni, sem neked, sem neki. Nincs szüksége sem megnyugtatásra, sem engedélyre, sem ítélkezésre..