Mi is az a webkamerás munka?

Mi is az a webkamerás munka?

Míg pár éve még ismeretlen volt a legtöbb ember számára a webkamerás munka, manapság már mindenki tud róla valamit, mert ha más nem legalább egy ismerőse már csinálta, hallotta, látta.

 

Gyakorlatilag élő online show műsorokban vesz részt a modell, ahol unatkozó (jellemzően) férfiak ülnek a túloldalon. A modellhez vannak különböző kérései, kezdve onnan hogy vetkőzzön le, tulajdonképpen bármeddig. Mivel nincs fizikai kapcsolat, bármikor nemet mondhat a modell. A kifizetés másodperc alapján történik, tehát minél tovább sikerül lekötni a fizető vendég figyelmét, annál többet keres a modell.

 

Bármely más erotikus munkával összehasonlítva nézzük a webkamerás munka előnyeit:

Nincs fizikai kapcsolat, senki nem nyúl a modellhez.

Ha valami nem fér bele az elképzeléseibe, senki nem kötelezheti, hogy megtegye.

Bármilyen országot ki lehet tiltani, tehát annak esélye, hogy egy ismerős felismeri elenyésző.

Diákoknak iskola mellett végezhető, természetesen kizárólag 18 év felett!

Ha valaki exhibicionista, kifejezetten élvezni fogja ezt a munkát

Az átlagkereset többszörösét megkeresheti bárki

 

Kinek való?

 

A legfontosabb szempont, hogy a modell be kell, hogy töltse a 18. életévét, ezt nagyon szigorúan veszik. Ezen kívül, nem árt ha némi exhibicionista jellemvonással rendelkezik a jelölt. Nem feltétel, de sokkal könnyebb és élvezetesebb a munka.

A legtöbb stúdió (ahol ilyen munkát érdemes végezni), nem szokott külső elvárásokat támasztani, de az ápoltság, a csinos megjelenés, igényesség egész biztosan feltétel. Azt gondolná, aki nem ért hozzá, hogy az extra szép lányok keresnek a legjobban. Nos nem feltétlenül. Ha valaki csinos, de látszik rajta, hogy unja / utálja amit csinál, senki nem fogja keresni a társaságát. Ha valaki feleannyira csinos, de az látszik, hogy élvezi amit csinál, jókedvű, életvidám, akkor bizony hozzá fognak özönleni a fizető vendégek.

Életkori megkötés szintén nem szokott lenni, de kb 18-35 éves korig érdemes ezzel foglalkozni.

 

A webkamerás munka egyébként végezhető otthon vagy stúdióban, a következő cikkben megnézzük melyiknek mi az előnye és a hátránya, illetve milyen feltételeknek kell megfelelni egyik illetve másik esetben.