Szépüljön az Alicehair szépségszalon és fodrászat Budapest VIII. kerület központjában

Szépüljön az Alicehair szépségszalon és fodrászat Budapest VIII. kerület központjában

Ápolt, csinos és szép szeretne lenni? Jelentkezzen be az Alicehair szépségszalonba! Fodrász, manikűrös, műkörmös kis csapatunk várja, hogy igazán igényesnek, magabiztosnak, szépnek érezhesse magát.

Az Alicehair fodrászat és szépségszalon Budapest VIII. kerület, a belvárosban a Corvin pláza közelében van, így könnyű megközelíteni. Igényes és modern termünk várja meglévő és leendő vendégeit. Fodrászaink és manikűrösünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, rendszeresen képzik magukat, hogy minél korszerűbb legyen a munkájuk. Tanácsait is kikérheti, hogy milyen hajviselet állna a legjobban, hiszen a fodrász ezért van. A fodrászat több szolgáltatást nyújt. Általános a hajfestés, ahol lehet kérni tőfestést, illetve teljes festést. Ez tartalmazza a mosást és szárítást is. Hajvágás, dauer, hajgöndörítés, alkalmi frizurák, akár esküvői frizura, konty feltűzés is kérhető. Melírozunk is, igény szerint többféle módon is. Például copacabana, balayage, ombre melírt csinálunk. Férfi vendégeinket is várjuk vágásra, mosásra, szárításra, valamint gyermekeket is vállalunk vágásra.

Kézápolás és körömápolás is a szépségszalon profiljába tartozik. Építünk zselés műkörmöt. Ezeket javítjuk, pótoljuk szükség esetén. A tartósabb lakkozások közül csinálunk gél lakkozást és shellac lakkozást. Ezek korszerűek, látványosak és kényelmesek. Díszítünk is strassz kövekkel, akrillal, a még szebb körömért. Manikűrözés szinte a legtöbb szolgáltatáshoz jár, de külön is végzünk francia, japán vagy hagyományos manikűrt. Ajánljuk kézmasszázsunkat, a kézápolás csodálatos formáját, amitől felfrissítjük kezeinket, és selymessé tehetjük.

Hamarosan elérhető lesz kozmetikánk is, ahol professzionális termékekkel várjuk ügyfeleinket.

Hogyan tud bejelentkezni? A fodrászat Budapesten, a VIII. kerületben, a Corvin negyednél található, itt személyesen lehetséges. E-mail formában is kérhet időpontot, melyet honlapunkon teszünk közzé, melynek címe: http://alicehair.hu/. Ezen a címen megtalálja az árlistánkat, bemutatkozónkat, galériánkat és referenciánkat is.

 

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 08:00 – 20:00
Szombat: 09:00 – 13:00
Vasárnap: zárva

Cím: 1082. Budapest, Futó utca 6. ( Corvin-negyed )

Bejelentkezés: +36 70 414 2570