Szerezzünk be minden fontos iratot az ingatlaneladáshoz

Energiatanusítvány

Szerezzünk be minden fontos iratot az ingatlaneladáshoz

Amikor elhatározzuk, hogy eladjuk a lakásunkat, hogy egy szebbe és nagyobba költözhessünk, akkor nem is tudjuk, hogy hogyan kezdjünk bele az eladásba. De talán az első és a legfontosabb, hogy szerezzünk be minden fontos dokumentumot, hogy megtudjuk őket mutatni a vevőknek.

Ám manapság már csak úgy tudjuk eladni az ingatlanunkat, ha van róla energiatanúsítványunk, ezért erről se feledkezzünk meg. De emiatt ne aggódjunk, mert az Energiatanúsítvány Szeged területén pár nap alatt a kezünkben lehet. És persze az is fontos, hogy jó képeket készítsünk a lakásról, ezért takarítsunk ki alaposan és rakjunk rendet a fotózáshoz. Ha tehetjük, akkor a kezdetekben próbáljuk meg ingatlanos segítsége nélkül eladni a lakást, mert így sokkal több pénz fog a zsebünkben maradni.

Többé nem kell félnünk attól, hogy nem fogunk vevőt találni, hiszen egyre jobban megy az ingatlanpiac, így biztosan sikerrel fogunk járni. Soha ne adjuk el áron alul sem, mert higgyük el, hogy előbb vagy utóbb mindenre megfog jönni a vevő, ezért legyünk türelmesek.