A magasság többet nem akadály

kosaras emelőgép bérlés

A magasság többet nem akadály

Zala megye területén jelenleg kizárólag az Ódor Klíma gépkölcsönzőjétől lehetséges az kosaras emelő bérlés, méghozzá magánszemélyek és vállalkozások számára egyaránt. Az eszköz kezelésében való jártasság vagy a gépkezelői engedély nemléte sem jelenthet akadályt, hiszen a személyemelők kezelőszemélyzettel együtt, vagy anélkül is kölcsönözhetőek. Természetesen ha kezelőszemélyzet nélkül bérel kosaras emelőt, mindenképpen győződjön meg róla, hogy azt szakképzett dolgozók működtetik, illetve minden esetben betartják az összes munkavédelmi előírást.

A magasban végezhető feladatok sora rendkívül hosszú, amit tovább bonyolít a különböző munkaterületek sokszínűsége.

Ennek köszönhetően emelőkosaras autó bérlés előtt mindenképpen fel kell mérni, hogy pontosan milyen típus felel meg igényeinknek.

A maximális emelőmagasság nyilvánvalóan rendkívül fontos, hiszen magától értetődő, hogy ha például 15 méteres magasságban kívánunk elvégezni egy feladatot, az emelőkosárnak legalább ilyen magasnak kell lennie. A legnagyobb oldalkinyúlás szintén lényeges, illetve az a tény is, hogy nem létezik olyan emelőkosár, ami képes oldalra akkora mértékben kinyúlni, mint függőlegesen.

Cégünk Oil & Steel Octopussy 1715 Twin kosaras emelője például tizenhét méteres maximális emelőmagassággal és 6.5 méteres oldalkinyúlással rendelkezik; természetesen a két értéket nem képes egy időben produkálni. Legalább ennyire fontos, hogy a kosaras emelő biztonságosan meg tudja közelíteni a munkaterületet. Ha szűk helyeken kell manőverezni, a kompakt méret előnyt jelent, azonban egyenesen elengedhetetlen, ha nagy belmagasságú épületek belsejében kell feladatokat elvégezni, hiszen a szabványos ajtókon kizárólag kisméretű gépek férnek be bontás nélkül.

Amennyiben nem tudja biztosan, milyen személyemelőre van szüksége, a legjobb, ha szakértő munkatársainkat kérdezi, akik készséggel állnak szolgálatára.
Kölcsönzési szándékát jelezheti felénk bármikor, de ajánlott legalább néhány nappal, vagy egy héttel korábban megtennie, hiszen a beérkezett igényeket minden esetben érkezési sorrendben teljesítjük.