Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, falbontás nélkül is

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, falbontás nélkül is

A dugulás, csőtörés nagy probléma, bármikor felléphet akár lefolyóiban, akár WC-jében, sőt még kint a csatornákban is. Ha nem szeretne időpontra várni, sürgős duguláselhárításra lenne szüksége, és nem vagyonokat szeretne rákölteni, hívja a lefolyódokit! Szakszerűen, professzionális eszközeinkkel megoldjuk a problémáját. Munkáinkra garanciát is vállalunk.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében is. Bármikor hívhat minket, hiszen gyorsszolgálat vagyunk, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is. Mi nem számolunk fel kilométerdíjat, sem hétvégi és ünnepnapi felárat, sőt folyóméter díjunk sincs.

Vállalunk belső csatornatisztítás, ahol a dugulás például a kádak, mosdók, mosogatók vizeinek elvezetésére használt belső csővezeték rendszerében történik. Lehetséges, hogy csak a szifon eldugulásáról van szó, de beljebb is lehet a hiba. Ha szakszerű és olcsó duguláselhárítást keres ilyen feladatra, hívjon minket! Falbontás nélkül is megoldhatjuk, spirálozással, valamint modern technológiai eszközökkel.

Vízszerelésben és a csőtörés elhárításában is otthon vagyunk. Ha bármikor észreveszi, hogy megnő a vízszámlája vagy valahol vizes a fal, esetleg az udvaron valahol feltűnően sok a sár, hívjon minket minél előbb, hogy segíthessünk. Megpróbálunk minél hamarabb kiérkezni, ezzel is megakadályozva a nagyobb károkat.

Vállalkozásunk széles spektrumú, több dologra kiterjed.  Duguláselhárítás lakáson belül és kívül, padlóösszefolyók, lefolyók duguláselhárítása, szifonok, csapok javítása, csőrepedések javítása, csatornatisztítás, aknatisztítás, konyhai és fürdőszobai eszközök vízvezetékhez csatlakoztatása. Továbbiakat megtalálják a honlapunkon.

Minden, ami duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, az a mi szakterületünk. Hívjon ezen a telefonszámon, ha szüksége van ránk: 06204915089

Honlapunkat megtalálja ezen az oldalon: http://www.lefolyodoki.hu/. Tapasztalatunkat referenciáink is mutatják, valamint útmutatóként hasznos tanácsokat is megtalál ezen az oldalon.